*konkurs*- Reaktywacja, Ostatni rozdział VII tomu HP.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*konkurs*- Reaktywacja, Ostatni rozdział VII tomu HP.
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ ten temat zniknął postanowiłem go reaktywować abyście mogli zamieścić tutaj prace na temat zakończenia VII tomu (pamiętajcie ostatnie słowo ostatniego rozdziału
![]() |
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ok, widzę, że w temacie nie pojawiają się już nowe propozycje, więc chyba pora na... rozstrzygnięcie?
Jako najbardziej demokratyczną formę wyboru najlepszej propozycji, proponuję głosowanie! Nikomu chyba nie chce sie tym zająć, więc ja mogę "sformalizować" wybory (; REGULAMIN KONKURSU "OSTATNI ROZDZIAŁ VII TOMU" 1. Każdy użytkownik forum ma prawo do zgłoszenia swojej pracy do konkursu. a. praca ma mieć postać niedługiego rozdziału - ostatniego rozdziału siódmej części serii o przygodach Pottera, b. jej ostatnim słowem ma być "blizna". 2. Prace zgłaszamy poprzez zamieszczenie ich w temacie. 3. Termin zgłaszania prac upływa 31 grudnia 2005 roku. 4. Rozstrzygnięcie konkursu następuje drogą głosowania. 5. Głosowanie rozpoczyna się 1 stycznia 2006 roku i trwa do 31 stycznia 2006 roku. 6. Prawo głosu mają wszyscy użytkownicy Magicznego Forum. 7. Każdy ma do dyspozycji jeden głos, który oddaje na jeden uczestniczący w konkursie rozdział. a. użytkownicy biorący udział w konkursie nie mogą głosować na swoją pracę. 8. Oddanie głosu powinno być poprzedzone recenzją - ale nie musi. 9. Podliczenie głosów następuje w ciągu trzech dni od zakończenia głosowania. 10. Jury [skład jeszcze ustalimy] przyznaje nagrodę specjalną. I jak? zmierzamy ku końcowi? ![]() edit: ech, no dobrze ![]() Ten post był edytowany przez emoticonka: 25.12.2005 21:12 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 10:28 |