*konkurs*- Reaktywacja, Ostatni rozdział VII tomu HP.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*konkurs*- Reaktywacja, Ostatni rozdział VII tomu HP.
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ ten temat zniknął postanowiłem go reaktywować abyście mogli zamieścić tutaj prace na temat zakończenia VII tomu (pamiętajcie ostatnie słowo ostatniego rozdziału
![]() |
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Łatwiej, jeśli w ogóle nie będą głosować
![]() ![]() Właśnie z nagrodami mam największy problem - no bo jak tu nagradzać? Jakaś specjalna sygnaturka, dyplom, avatar...? No nie wiem (: Pierwsza nagroda jest przyznawana przez czytelników. Jury (wydaje mi się, że tutaj powinni znaleźć się ludzie znający się na rzeczy, czyli tacy, którzy dali się już na Forum poznać jako dobrzy pisarze - trzy osoby?) przyznaje natomiast nagrodę zupełnie oddzielnie, po naradzie, według swojego uznania. Moze to być nagroda np. za styl, za pomysł etc. Wszystko już jasne? No, to wybierzmy jury (: ponieważ w Święta większość albo się porozjeżdżała, albo nie ma czasu zajrzeć, podajmy nasze kandydatury, a później spytamy się, kto z kandydatów chciałby pooceniać ![]() Jak konkurs, to konkurs pełną gębą! (: -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 09:27 |