Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem bardzo ciekawy jak zamierzacie spędzić sylwestra!!!! Idziecie do kumpli na impre? Może spędzicie je z rodziną lub dziewczyną/chłopakiem albo idziecie na impreze organizowaną przez jakąś organizacje (jak miasto czy klub sportowy)? Czekam na odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() ![]() |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Do mnie wbijają 2 kumpele i babski wieczór organizujemy.
Jakieś żarełko, fajna muza w tle, może jakies filmiki, ale przede wszystkim pogaduchy do rana ![]() A rano na noworoczny spacerek. To bedzie takie luźne spotkanie, trzeba sie odstresować...^^ W sylwka w ciągu dnia na chwile do mojego chłopaka wpadne, z powodu urodzin ;D I chyba tyle na ten rok...^^ -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:05 |