Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

[ Drzewo ] · Standardowy · Linearny+

> Fa I Nie Tylko..., Nowe: 7 luty

Bellatrix Black
post 26.12.2005 21:10
Post #1 

Tłuczek

Grupa: Magiczni Forumowicze

--------------------
'The Dark Lord will rise again! Throw us into Azkaban, we will wait! He wil rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tired to find him!'
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topicStart Poll
Odpowiedzi
Absolution
post 26.12.2005 21:42
Post #2 

Ścigający

Grupa: Magiczni Forumowicze

Na fotografii za bardzo się nie znam, ale nie napiszę by przypadły mi do gustu Twoje zdjęcia. Sądzę, że jako początkujący fotograf dobrze byłoby na początku
zająć się przyrodą i zjawiskami wokół niej, np. uchwycić zachód słońca, błękitne niebo z białymi chmurami, lasem pełnym zieleni czy też łąką. Bo kombinacje w programach( bo tak to wygląda zwłaszcza na "ice Waterfall" ) nic nie dają jeśli nie zna się na fotografowaniu i na programach.

Co do rysunków to ... długa droga przed Tobą. Jak już kiedyś wcześniej wspomniałam, ćwicz dużo tylko,że z martwej natury. Wiem, że niewielu lubi ją rysować, wydaje się być nudna ale tak nie jest smile.gif Dzięki niej lepiej można dostrzec wiele rzeczy, np. światłocień, bryłę czy proporcje smile.gif
A najbardziej z Twoich rysunków spodobała mi się : " Princess Of Darkness "(http://www.deviantart.com/deviation/26393742/).

To tylko moje zdanie. Jeśli coś Cię podirytowało... to... to nie bierz tego tak bardzo do siebie smile.gif

Ten post był edytowany przez Absolution: 26.12.2005 21:43
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 15.05.2025 04:14