Niemoc Artystyczna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Niemoc Artystyczna
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
(stare dzieje, i tak nikt tu nie wchodzi, a ja pozwolę sobie usunąć, bo już kiedyś ktoś mnie molestował sprawdzając mnie w internecie a nie do końca każdy ma moje przyzwolenie na czytanie tych bzdur, które się pisało na tym forum jak tu się jeszcze miało znajomych. pzdr.)
Ten post był edytowany przez Daga: 14.03.2009 19:45 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
![]() ![]() ![]() |
Annik Black |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 02.11.2005 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Gdybym ja umiała tak pięknie pisać... oj gdybym umiała... a może spróbuję??? Zobaczymy...
![]() -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
"Died rather than betray your friends." "Voldemort... is my past, present and future... Nieruchomości - znam się na tym :) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:49 |