Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem bardzo ciekawy jak zamierzacie spędzić sylwestra!!!! Idziecie do kumpli na impre? Może spędzicie je z rodziną lub dziewczyną/chłopakiem albo idziecie na impreze organizowaną przez jakąś organizacje (jak miasto czy klub sportowy)? Czekam na odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kopiuj/wklej z forum quakowego:
QUOTE Mój sylwester planuje tak: Domek kumpla - za moim blokiem jakies 300m dalej sie znajduje. 40 - 50 dziewoj - wstep jedynie z zaproszeniami, ktore kazda dostala do rak wlasnych. W sumie mi te babki nie potrzebne bo ide z moja rybcia tam.A chlopakow ok 30-35 nasza w sumie glowna ekipa Rubinkowa 3. Palenie - sam organizator ( 16 letni "szydeł" ) kupuje 50g palenia na nas.. + doliczyc osoby ktore wpadna oczywiscie nie z gołymi raczkami wiec mysle, ze ok 70-80g palenia bedzie + dropsy , funfole (pytanie od grimma: co to kuwa są funfole?!XDD) , kwasy itp. Muzyka - jedna estradowka w kazdym pokoju bynajmniej taki plan mial byc narazie sa skolowane 3 estradowki jeszcze potrzeba 8 aby w kazdym pokoju byla estradowka. DJ.Mały - kumpel ogolnie znany torunski dj mysle ze bedzie cool alkohol - to juz przeginka ...w sumie jak zabraknie miejsca w butelkach jak ludzie beda zwracac to basen obok wejscia jest wiec mozna bedzie tam puszczac pawie. Urozmaicenia: clown na kwasie.. i tutaj znow debata byla bo mielismy wymyslec co bedzie nam podbijało faze i ktos na zjarce walnal aby ktos sie za clowna przebral i w miedzyczasie kwasa wzial.. wiec poszukalismy odowiedniego idoty i sie zgodzil. ; ) Nooo.. i wszystko juz niedlugo sie zaczyna wiec bede bawił sie grubo z moja cizią hehehe i ziomkami wiec coz 3majcie za mnie kciuki i ja za was rowniez. ach ta dzisiejsza młodzież. bawię się u znajomka, ma być około 30 osób, póki co perspektywy średnie, ale może być dobrze. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:08 |