Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem bardzo ciekawy jak zamierzacie spędzić sylwestra!!!! Idziecie do kumpli na impre? Może spędzicie je z rodziną lub dziewczyną/chłopakiem albo idziecie na impreze organizowaną przez jakąś organizacje (jak miasto czy klub sportowy)? Czekam na odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
żyje ;]
było bosssko. co prawda mało nie doszło do rękoczynów pomiędzy reprezentacją liceum a kadrą gimnazjum [zbiorowisko jakies sie wtoczylo do kumplowej siostry ;]] - bo ile mozna oblegac łazienkę? :> na szczęście obyło sie bez ofiar w ludziach [pare osób żałowało - brutale ;]]. a pozatym - szampansko na miescie, snieznie na placu zabaw [jak fajnie jest porzucac się w snieg/sniegiem], smiechowo na deptaku [mało nie natarlismy jakiegos faceta, bo sie komus pomylił ze znajomym :>], spotkaniowo-wspomnieniowo pod barem i kolorowo-bąbelkowo w szkalnicach - nie wiem kto był tak perfidny, ale dostałem drina roboczo nazwanego 4-hit-combo ;P co w nim było - wole nie wnikać. jak sobie to wszystko przypominam, to az zal dupe sciska, ze nie było z nami [w domysle - mną :]] pewnej znajomej. Ale za rok sobie odbijemy :}}} wieczór sponsorowali: AC/DC, Cypress Hill [Psycobetabuckdown rządzi :]], Ramones, Def Leppard i wielu innych, których tu nie wypisze bo miejsca szkoda :> Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 01.01.2006 18:46 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:25 |