Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem bardzo ciekawy jak zamierzacie spędzić sylwestra!!!! Idziecie do kumpli na impre? Może spędzicie je z rodziną lub dziewczyną/chłopakiem albo idziecie na impreze organizowaną przez jakąś organizacje (jak miasto czy klub sportowy)? Czekam na odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
- w Icewind Dale`s II nie udało mi się pograć
- za to siedzenie na Internecie, słuchanie Toola (bodajże Undertowa) i pisanie poszło mi dość zgrabnie i bez większych niewygód - uczenie się historii administracji przemilczę. Nie nadaję się na studenta, dammit ![]() - poszedłem spać o pierwszej. Impreza w mieszkaniu nade mną trwała nadal (wszyscy jej uczestnicy byli młodsi/dużo młodsi ode mnie) -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:32 |