Niemoc Artystyczna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Niemoc Artystyczna
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
(stare dzieje, i tak nikt tu nie wchodzi, a ja pozwolę sobie usunąć, bo już kiedyś ktoś mnie molestował sprawdzając mnie w internecie a nie do końca każdy ma moje przyzwolenie na czytanie tych bzdur, które się pisało na tym forum jak tu się jeszcze miało znajomych. pzdr.)
Ten post był edytowany przez Daga: 14.03.2009 19:45 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
![]() ![]() ![]() |
Rura Aluminiowa |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.12.2004 ![]() |
nigdy nie widziałam, by ktoś wwalił post "nie umiem pisać" do osobnego temtu i jeszcze kazał komentować
Przyutaknę autorce. Nie umiesz pisać |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
To co wyżej napisane - to chyba z zazdrości, że oni tak nie piszą- oczywiście każdy ma prawo pisać co czuje - dziecko też jak spaceruje po wysokim murku to czuje tylko radość - ciekawe czy rozumie co w tym momencie czuje jego matka!
Wiersz jest dobry, prawdziwy i wymagał od autorki wielkiej szczerości, dotyka ukrytych głeboko emocji, opowiada uczciwie prawdę o sobie - aż do bólu - niewielu na to stać - po takim wierszu zapada cisza, taka w której słychać jak rośnie trawa na łące... Wiersz jest jednym z lepszych na tym Forum! I można zdawkowo napisać coś tam - wydaje się że dowcipnie - ale czy prawdziwie - więc śmiało pisz następny są tacy którzy czekają! Ten post był edytowany przez Time Robber: 02.01.2006 19:21 -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:04 |