Prośbę Mam
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prośbę Mam
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pracuję intensywnie nad przygodą rpg osoadzoną w realich świata HP. Po ukończeniu jej i przetestowaniu w gronie znajomych mam zamiar ją opublikować, udowadniając tym samym (mam nadzieję...), że o ile spójny i całościowy system "Harry Potter RPG" jest niemozliwy do zrobienia, można w tym uniwersum rozegrać jedną lub kilka ciekawych kampanii. Prosze o odpowiedź na pare pytań. Nie mam juz siły dłubać w książkach, a potrzebuję kilku szczegółów. Kiepski jestem w takie obliczanki a mi to potrzebne.
1. Ile lat mieli Huncwoci w roku upadku Voldemorta? 2. Ile lat mieli wtedy wszyscy Artur, Molly, Bill, Charlie, Percy? 3. Kiedy DOKŁADNIE Snape zaczął uczyć w Hogwarcie (wiadomo to wogóle?)? 4. Czy podczas pierwszej wojny z Voldemortem Hogwart funkcjonował normalnie? Odbywały się lekcje? 5. Czy jakies konwencje zakazują podawania podczas przesłuchań Veritaserum? W ten sposób możnaby zdemaskować od razu wszystkich śmierciożerców, którzy zasłaniali się tylko działaniem pod wpływem Imperiusa. 6. Gdzie znajdują się pokoje wspólne i dormitoria Ravenclawu i Hufelpuffu (jeśli wiadomo to chćby ogólnie)? 7. Od kiedy Fudge był ministrem magii? Narazie tyle... Z góry dziękuję. |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Słońce Ty moje. Wszyściusieńko w kwestii dat znajdziesz tu. Odpowiedzi na pozostałe pytania zresztą też, w odpowiednich działach, a najlepiej i najprościej w spisie alfabetycznym
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:02 |