*konkurs*- Reaktywacja, Ostatni rozdział VII tomu HP.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*konkurs*- Reaktywacja, Ostatni rozdział VII tomu HP.
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ ten temat zniknął postanowiłem go reaktywować abyście mogli zamieścić tutaj prace na temat zakończenia VII tomu (pamiętajcie ostatnie słowo ostatniego rozdziału
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mój głos oddaję na Hazel.
Bardzo długo zastanawiałem się, kogo wybrać. Do momentu przeczytania ostatniej propozycji, byłem rozstrzelony pomiędzy estiejem i emoticonką. Emosia ukazała wspaniałą głębię związku nastolatków, który często jest postrzegany jako bezsensowna przygodę. Już byłem gotów oddac na nią głos, ggdy przeczytałem propozycję hazel. Jest ona perfekcyjna. napisana z najdrobniejszymi szczegółami. Jest napisana tak, jakby napisała ją sama pani R. A przede wszystkim jest zaskakująca. Nikt zapewne by się tego nie spodziewał. Jeśli bym nie wiedział, że to FanFik, to mógłbym pomysleś, że sa to jakies przecieki za "laboratorium" pani R. Hazel>Oby tak dalej, a zostaniesz w przyszłości wpsaniała pisarką ![]() BTW> EMosiu, skad u Ciebei tyle sarkazmu? -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 08:19 |