Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Napewno wiele osób tutaj oglądało już najnowsze dzieło WB. Ja też
![]() ![]() Jeżeli chodzi o mnie to raczej się zawiodłem. Tzn. może tak: Jako film podobał mi się. Był dobrze zrobiony i wogóle dobry. Ale ciężko jest nie oceniać go pod katem książki kiedy czytało się ją dziesiatki razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze dużo takich razących rzeczy, ale dam szanse innym się wypowiedzieć ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
A co do dubbingu to nie podobają mi się z nimi filmy... Wolę sobie poczytać napisy (no chyba że zapomnę okularów co już mi się kiedyś zdażyło na jakimś filmie to wtedy żałuję, że nie słyszę tych (nie zawsze odpowiadających mi) głosów... Moody mi też nie odpowiada... Wyobrażałam go sobie jako szczupłego...
![]() Ronald - Ślizgonów nigdy za wiele ![]() A co do wywoływania śmiechu... Ja i moja przyjaciółka zanurkowałyśmy pod siedzenia w histerycznym ataku śmiechu gdy zobaczyłyśmy pierwszą (tak mi się wydaje) scenę z Potterem, tą gdzie boli go blizna ![]() ![]() Jak zawsze najbardziej podobali mi się (chodzi o grę, oczywiście...) Fred i George ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:45 |