Zdecydownaie Za Dużo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zdecydownaie Za Dużo
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Zdecydowanie za dużo dźwięków tu wokół
Zdecydowanie za dużo w mym głosie mroku Zdecydowanie za duża ta głowa na dziś dzień Zdecydowanie nie trafię po śmierci na czyściec Zdecydowanie niezdecydowany ostatnio byłem I niestety Zdecydowanie za dużo dzień wcześniej wypiłem. [nie zwracajcie uwagi na rymy (szczególnie ostatni), hiuahiu] |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wrzuć że se na lajta. To taka nowa forma śmichuhihu, nie?
Ja zrobię parafrazę. Zdecydowanie za dużo ryżu, a to nie zdrowe Pływa w mojej zupie pomidorowej Zdecydowanie za dużo ziarenek się lepi Jakkbym se kupił Ankel Bensa to byłoby lepij Zdecydowanie za dużo 50 centa we współczesnym rapie Jakkbym chciał oglądać małpy to bym se puścił National Geographic Zdecydowanie za dużo imion ma Marek Jurek I za cholere nie wiem które jest które |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Katon @ 14.01.2006 11:40) Zdecydowanie za dużo ryżu, a to nie zdrowe Pływa w mojej zupie pomidorowej Zdecydowanie za dużo ziarenek się lepi Jakkbym se kupił Ankel Bensa to byłoby lepij Zdecydowanie za dużo 50 centa we współczesnym rapie Jakkbym chciał oglądać małpy to bym se puścił National Geographic Zdecydowanie za dużo imion ma Marek Jurek I za cholere nie wiem które jest które ![]() [nic nie piszę, bo zaraz będą panczlajny w moją stronę] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:21 |