Gra Harry Potter I Czara Ognia, Wypowiedz się...Co sądzisz?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Gra Harry Potter I Czara Ognia, Wypowiedz się...Co sądzisz?
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Zakładam temat bo chciałam wiedzieć co sądzicie o grze Harry Potter 4. Mi się ona nawet podoba...Grafika też jest fajna. Choć ciągle męczę się z przejściem zakazanego lasu. A propo...Znacie jakieś kody do tej gry? Czekam na odpowiedzi:*
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Wrona @ 15.01.2006 23:31) Gra może być... Ale ja preferuję gry strategiczne... Gra HPiCO jest strasznie krótka i prosta i niektóre szczegóły w niej bardzo mi się nie podobały... np. gdy sterowałam (dajmy na to) Ronem i musiałam wracać po Harry'ego i Hermionę bo się gdzieś zgubili bądź zaklinowali ![]() Masz rację, gra jest fajna ale głupio z tym że czasem trzeba po nich wracać...To męczące chodzić w jedną i w drugą stronę..Ale m.in. podoba mi się to że można sobie wybrać kim chce się grać. A co to tego że gra jest krótka to racja. Mogli zrobić dłuższą i troche cięższą. ![]() ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 06.10.2016 15:08 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:33 |