Opowieści Z Narni, nowy główny konkurent HP
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Opowieści Z Narni, nowy główny konkurent HP
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
6 stycznia do kin wszedł film "Opowieści z Narni. Lew, czarownica i Stara Szafa". Jest to nowy główny, główny konkurent HP w zdobywaniu pierwszych miejsc różnych rankingów. To może podyskutujemy na ten temat?
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Włóczęga |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 22.01.2006 Skąd: Skądinąd Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm ... ja tam sie może nie znam ale film oglądałem i jest całkiem fajny ... książkę czytałem i nie powiem , spodobała mi się , ale z Harrym Potterem jej nie porównam bo jest jakby to powiedziec ... za krótka .... np. ta scena gdzie wszystkie potwory ze Śnieżną Czarodziejką na czele walczą z armią dobrych stworzeń pod przywództwem Piotra jest o wieeeele za krótka . C.S Lewis mógłby np. opisać jakieś działania wojenne .... wiem że napisałem to troche niezrozumiale ale , no cóż takie jest moje odczucie że książka jest noo ... za krótka i zbyt mało rozwnięta ...
-------------------- -Pan Lunatyk przesyła wyrazy szacunku profesorowi Gejowi i uprasza go , by zechciał nie wtykać swojego długiego nochala w sprawy innych ludzi
-Pan Rogacz zgadza się z panem Lunatykiem i pragnie dodać , że pan profesor Snape jest wrednym głupolem -Pan Łapa pragnie wyrazić swoje zdumienie , jak taki kretyn mógł zostać profesorem --------------------------------------------------------------------------- -Pan Włóczęga pragnie stwierdzić że nieszczęśliwą kobietą jest ta , która musiała zostać matką kogoś tak podłego jak Pan Glizdozgon. Pan Włóczęga pragnie także wyrazić swoje przeogromne zdumienie z faktu nazywania Pana Glizdozgona szlachetnym mianem HUNCWOTA! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:10 |