Czy Jakiś Utwór/wykonawca Wpłynął Na
Wasze życie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Jakiś Utwór/wykonawca Wpłynął Na
Wasze życie?
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
więc czy są jakieś płyty, utwory, które odmieniły w jakiś sposób wasze życie, wpłynęły na ukształtowanie gustu muzycznego, skierował wasze myślenie na inne drogi? takie które były niczym rewolucja?
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Wypraszam sobie... To że słucham metalu i jestem jego wielkim fanem jak również innych ostrych kawałków nie znaczy fcale że jestem wyznawcą szatana!!! Chodzę jak gotyk ale to nie znaczy że bryzgan sobie czoło krwią cielęcą czy odprawiam czarną mszę!!! No bez przesady proszę... A co do tamtych zespołów... dzięki sprawdzę je ^^
Kara Ten post był edytowany przez Kara: 24.01.2006 21:17 -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
QUOTE(Kara @ 24.01.2006 22:16) Wypraszam sobie... To że słucham metalu i jestem jego wielkim fanem jak również innych ostrych kawałków nie znaczy fcale że jestem wyznawcą szatana!!! Chodzę jak gotyk ale to nie znaczy że bryzgan sobie czoło krwią cielęcą czy odprawiam czarną mszę!!! No bez przesady proszę... A co do tamtych zespołów... dzięki sprawdzę je ^^ Kara hmm wielki fan metalu nie wie co to venom? oO -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:35 |