Cienie nienawiści reanimation, nk, ale zak (;
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Cienie nienawiści reanimation, nk, ale zak (;
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najpier chce wiedziec kto jeszcze jest... w
razie czego dobierzemy kogos nowego do gry ( zeby nie bylo - ja jestem
chetny do prowadzenia dlaej, nie wiem jak z wami)
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Emm... Sayaka? no i avalon... ii.. Triad..
hmm.. coś ludzi wymiotło, trudno poczekamy - gwoli scisłości - niedługo
(jutro, pojutrze...) dam FAQ jakieś no i jeszcze to :
Teraz dałem wszystkie części naraz, ale nast ępne będę pisał dopiero kiedy otrzymam odpowiedz od konkretnej osoby - znaczy - teraz są wszystkie części - Silda, Triad, Say i Avalon - odpisuje Silda - piszę jej część, ale nawet jeżeli Silda odpisze na tą nową to ja mam poczekać na innych graczy (żeby się fabuła nie poplatała...) I jeżeli ktoś nie odpisze przez hmm.. trzy dni (został jeden...) od daty zamieszczenia postu to omijamy szerokim łukiem i lecimy dalej ;] To tyle.. aa... no właśnie... Aeth - znam ten ból... ja też nei mam neta w domu (już nie mam :{) I niestety mam złą wiadomość... Aeth mamy limit czterech graczy... i wszyscy już są... (avalon zastąpił nieobecną sol) i niestety jeżeli chcesz pograć akurat w nmojego RPG to trzeba będzie poczekać aż tego skończymy :{ ale spoko - na forum chyba się kroi jakieś nowe rpg... zapisz się tam... - sorki ale fabuła nie przewiduje więcej niż 5-ciu graczy (sol poprowadzę ja... nie mozna wyciąc z fabuły...) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 17:09 |