Cienie nienawiści reanimation, nk, ale zak (;
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Cienie nienawiści reanimation, nk, ale zak (;
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najpier chce wiedziec kto jeszcze jest... w
razie czego dobierzemy kogos nowego do gry ( zeby nie bylo - ja jestem
chetny do prowadzenia dlaej, nie wiem jak z wami)
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
uf..jestem;)
Czuję się dziwnie. Jakby dopasowując swe mysli do koloru, ktory mnie otacza, do koloru symbolizującego spokoj- nie ma we mnie zadnej niecierpliwosci , bojazni... Co więcej- czuję .. czystość. Nie umiem tego głębiej okreslić. Pamietam wszystko, co sie zdarzylo z najmniejszymi szczegolami, wszystko co odbylo sie do 25 lat temu? Jakby ktos, czy cos pomagało mi się w skupieniu. Stoję ogladając nowy dla mnie teren... Jedynym, a zarazem glownym miejscem tutaj z pewnoscia jest ta wieza, wieza ktorej koniec niknie w chmurach( jesli to z czyms koliduje, czy wieza ma byc mala, to spoko;) ) . Nie pozostalo mi nic innego jakby pojsc do niej. Spojrzałam na wielką ilość zwierząt przed budynkiem, i obudzilo to we mnie pierwsze oznaki niepokoju... Skąd w takim miejscu , tyle zwirząt? Jak one trwaja bez pozywienia, bez opiekuna czy warunkow do zycia. Ręka odruchowo zacisnęła mi się na rękojesci dlugiego meicza...Hmm...a moze nie bedzie potrzebny? Kto wie... Wolnym, majestatycznym krokiem zmniejszylam odleglosc między mną, a budynkiem..W glebi siebie czuje, ze to nie jest zwykly budynek.Ale czas pokaze..... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 17:22 |