Pytania Nieodpowiedziane...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pytania Nieodpowiedziane...
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziwny temat
![]() Ja zadam pierwsze pytanie: -W pierwszej części chyba Hermiona stwierdza że Dumbledore specjalnie im pozwolił odkryć tajemnic kamienia by mogli się sprawdzić. Trochę tego nie rozumiem... Albusowi powinno przedewszystkim zależeć na dobru harry'ego, jakiekolwiek ryzyko powinno zostać zapobiegnięte, a jednak tak chyba nie robi... -trochę tego nie rozumiem, ale mam nadzieję że ktoś rozumie o co mi chodzi ![]() -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Wiesz... Jest dużo osób mądrych (wszechwiedzących to może nie) którzy popełniają błędy, (świadomie bądź nie) Rozumiem ze ktos popelnia bledy, ale bez zastanowienia mozna posolic herbate a nie wyslac czlowieka na dozywocie w Azkabanie... i to jeszcze Dumbledore, czlowiek ktory tak brzydzi sie dementorami. Wydaje mi sie ze to byl jeden z jego najwiekszych bledow (a moze nawet najwiekszy). Bo gdyby Syriusz zyl na wolnosci to cala historia mogle by sie inaczej potoczyc. -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:23 |