Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybiła godzina ZERO. HARRY POTTER I KSIĄŻĘ PÓŁKRWI już jest dostępny także i w Polsce. ja sama kupiłam książke już po północy... dokładnie na paragonie mam 00:05
![]() ![]() ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja mam pytanie, co robimy z wiadomym subforum. Teoretycznie nie jest już ono potrzebne, zjawisko spojlerów już zniknęło. A w dziale ,,VI tom'' są tematy o wadach i zaletach HPiKP, zatem chyba najlepszym wyjściem byłoby przeniesienie wszystkich temató z subforum do całościowego działu, do Forum Głównego.
Na premierze szóstego tomu nie byłem. To chyba nie na moje nerwy stać wśród bandy dwa razy niższych dzieciaków ![]() -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:02 |