Eurowizja, eliminacje krajowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Eurowizja, eliminacje krajowe
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak wiemy Polska nigdy wcześniej (poza Edytą Górniak) nie zajmowała wysokich miejsc na konkursie Eurowizji. Czy tak będzie i teraz? Oto lista startowa:
Ich Troje - Follow my heart Ha-Dwa-O! - Popatrz na mnie The Jet Set - How many people Queens - I feel in love Leonie Kuizenga - Love is what we all need Danzel -Undecover Dezire - Good girl Kasia Cerekwicka - Na kolana Sławek Uniatowski - Kocham Cię Agata Torzewska -Goodbye Maciej Silski - Za karę Mosqitoo - Jeżeli jesteś kocham Cię Brathanki - U nas ciepło wiosen Kto To - Zero do stracenia Katarzyna Moś - I wanna know Osobiście stawiam na zespół Queens, ponieważ ich piosenka jest najodpowiedniejsza na Eurowizję. Dziewczyny są ładne, piosenka jest rytmiczna i fajnie sie jej słucha. A wy macie jakieś typy? -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(dominisia888 @ 29.01.2006 00:47) To jest MAgiczne FOrum takie rzeczy są na porządku dziennym QUOTE(dominisia888 @ 29.01.2006 00:59) Pan z M jak miłośc w zeszlym roku to była prawdziwa porażka... a tak swoję droga czy ten sam wykonawca może reprezentować kraj dwa razy?? Jak lud glosuje to czemu nie? QUOTE(GrimmY @ 29.01.2006 00:48) ja tam się nie przejmuję, bo z tej listy znam dosłownie trzy zespoły, a i to bardziej z samej nazwy niżli z twórczości. a jakby nie patrzeć cała ta szopka jest festiwalem poziomem przypominającym disco polo. a swoją drogą nie pamiętam żeby finaliści europejscy robili jakąś porażającą karierę na świecie. coż, jaki festiwal, tacy zwycięzcy. czy jakoś tak. Niestety. Nie wiem czemu ale jakos mnie sie poziom naszych piosenek kojarzy z tym co w Live At Holywood Bowl pokazal Monty Python kiedy gosciu z takim bandżo czy czymś spiewał 'I`ve got two legs from my hips to the ground...' a na koncu byl rozprowany ze strzelby. (sick ciekawe czy w ogole ktos bedzie wiedzial co gadam ^^' ) -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:47 |