Eurowizja, eliminacje krajowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Eurowizja, eliminacje krajowe
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak wiemy Polska nigdy wcześniej (poza Edytą Górniak) nie zajmowała wysokich miejsc na konkursie Eurowizji. Czy tak będzie i teraz? Oto lista startowa:
Ich Troje - Follow my heart Ha-Dwa-O! - Popatrz na mnie The Jet Set - How many people Queens - I feel in love Leonie Kuizenga - Love is what we all need Danzel -Undecover Dezire - Good girl Kasia Cerekwicka - Na kolana Sławek Uniatowski - Kocham Cię Agata Torzewska -Goodbye Maciej Silski - Za karę Mosqitoo - Jeżeli jesteś kocham Cię Brathanki - U nas ciepło wiosen Kto To - Zero do stracenia Katarzyna Moś - I wanna know Osobiście stawiam na zespół Queens, ponieważ ich piosenka jest najodpowiedniejsza na Eurowizję. Dziewczyny są ładne, piosenka jest rytmiczna i fajnie sie jej słucha. A wy macie jakieś typy? -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim typem bylo DEZIRE...
Poraz kolejny musze sie (w wiekszosci) zgodzic z jury, a nizeli z widzami ktorzy wybrali w pierwszej edycji za Idola ALe, czy odwalili z wyzej wymienionego konkursu Ola Lysiak (dziewczyna z Zonkilem) na rzecz Patrycji Wodz itp... Oto oficjalne wyniki: 1. Ich Troje - "Follow My Heart" (17) (Piosenke, wstyd sie przyznac przesluchalem pierwszy raz dopiero dzisiaj. Piosenka jak wzorowe wypracowanie ma 'wstep', 'rozwiniecie' i 'zakonczenie'. Eurowizja to koknkurs kiczu i beztalemcia. W mojej opinii ich troje ma szanse wkomponowac sie w te klimaty w calkiem przyzwoity sposob. Pomysl o zaproszeniu bylych wokalistek ma plusy i minusy. Magda Famme na plus ![]() ![]() 2. Katarzyna Cerekwicka - "Na kolana" (17) (Piosenka swietna, muza super, ale my tu rozmawiamy o konkursie pt EUROWIZJA, na ktorym tej panny zupelnie nie widze) 3. The Jet Set - "How Many People" (16) (Moja kochana Saszka z Idola powrocila!!!!! I to z jaka obstawa ![]() 4. Dezire - "Good Girl" (14) (Co tu duzo mowic moj typ, a takze typ jury) 5. Sławek Uniatowski - "Kocham cię" (13) (Nudna, smetna -> a my tu o Eurowizji gadamy) 6. Queens - "I Fell In Love" (10) (TOTALNA porazka <lol>) Reszty nie warto komentowac ![]() 7. Kto To - "Zero do stracenia" (9) 8. Brathanki - "W nas ciepło wiosen" (5) 9. Danzel - "Undercover" (5) 10. Maciej Silski - "Za karę" (4) 11. Katarzyna Moś - "I Wanna Know" (4) 12. Agata Torzewska - "Goodbye" (2) 13. Leonie Kuizenga - "Love Is What We All Need" (0) Ha-Dwa-O - "Popatrz na mnie" (0) Mosqitoo - "Jeżeli jesteś, wołam Cię" (0). A teraz dla odmiany ja przedstawie swoje typy na Eurowizje 2006: 1. DEZIRE 2. The Jet Set 3. Katarzyna Cerkwicka 4. Ich Troje 5. Queens Sa to moje typy na Eurowizje - nie na Idola ![]() Ogolne wrazenie: Niezaskoczony. chociaz porazka Queens robi male wrazenie ![]() -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:22 |