Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybiła godzina ZERO. HARRY POTTER I KSIĄŻĘ PÓŁKRWI już jest dostępny także i w Polsce. ja sama kupiłam książke już po północy... dokładnie na paragonie mam 00:05
![]() ![]() ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
![]() ![]() ![]() |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja sobie eleganacko poszłam wczoraj rano do księgarni, kupiłam książkę i dostałam ex libirisy (jak to się pisze?) i mandarynkę ;p Położyłam się z ksiażką o 11.45, wstałam 11 godzin później z całą przeczytaną.
Ogólne wrażenia - jednak zupełnie inaczej czyta się książkę, a inaczej tłumaczenie na ekranie monitora. I muszę powiedzieć, że jednak podoba mi się ta część, do czego miałam wątpliwości gdy czytałam ją pierwszy raz. Inna, ale fajna. A co do tych "kilku małych niedociągnięciach", o których napisała Emo, to rozwaliło mnie, kiedy zamiast "Ronowi" napisane było "Rupertowi" ^^ Ale fajnie, nawet nie wiedziałam, że HP jeszcze mi może sprawić tyle radości na starość ;p -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:35 |