Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybiła godzina ZERO. HARRY POTTER I KSIĄŻĘ PÓŁKRWI już jest dostępny także i w Polsce. ja sama kupiłam książke już po północy... dokładnie na paragonie mam 00:05
![]() ![]() ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja kupilam tylko angielska wersje dawno temu wiec moge wam opowiedziec w jak romantycznej atmosferze sie to odbylo ;p
bylam na szpanerskim language camp w Londynie i mielismy jak zwykle mnostwo debilnych pytan z okolicy, w ktorej sie znajdowalismy (jedyne zdanie, ktore przecwiczylam to ''Excuse me, could you help us?''). zeby miec duzo czasu na zakupy w tempie ekspresowym przelecielismy przez National Gallery, w ktorej juz bylam, wiec wiele nie stracilam i wlasnie zatrzymywalismy ludzi pytajac o pomoc, kiedy ujrzelismy na swojej drodze niezwykle magiczne ''Tesco Express''. weszlismy, poniewaz niejaki Ł. byl glodny i chcial kupic cos do jedzenia a nasz wzrok przykul Harry Potter i Ksiaze Polkrwi- o 3 funty tanszy niz w ksiegarnii. choc kazde z nas mialo serdecznie gdzies Harry'ego Pottera to uznalismy, ze wszyscy kupuja i nie mozemy byc gorsi, szczegolnie, ze jestesmy super extra i bez problemow z kasa. przez tydzien wyjazdu, ktory pozostal Potter normalnie tak mnie zafascynowal, ze zdazylam przeczytac jakies 15 stron ;p a i tak bylam lepsza od mojego dream teamu, ktory watpie czy doszedl do piatej. no ale potem akcja sie rozkrecila ;> ba. bedac na kolejnym wyjezdzie na dobre sie wciagnelam i na piecio minutowa droge samochodem musialam wziasc go ze soba. ale to tylko ze wzgledu na pewne smutne wydarzenie, o ktorym pewnie wszyscy juz wiedza, ale nie bede mowic (; ogolnie popieram poprzedniczke- o wiele lepsze od Zakonu Feniksa (: i w ogole dla mnie kolejne czesci sa coraz lepsze, tylko CO jakas taka nietrafiona byla. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:47 |