Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybiła godzina ZERO. HARRY POTTER I KSIĄŻĘ PÓŁKRWI już jest dostępny także i w Polsce. ja sama kupiłam książke już po północy... dokładnie na paragonie mam 00:05
![]() ![]() ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
![]() ![]() ![]() |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja kupiłam wczoraj w kiosku... za 39 zł ! Ale się opłacało
![]() ![]() ...a.... byłam dzisiaj w Kościele i ksiądz fajne kazanie dał... z początku mówił coś o szkole,że trzeba wracać bo już koniec ferii i uczyć się ... i nagle ni z tąd ni z owąd przeszedł do powieśći Rowling twierdząc, że książka jest siedliskiem zła, dziełem szatana,i że czart pod wszystko potrafi się podszyć. Ci zaś co mają te książki powinni jak najszybciej je WYRZUCIĆ ! Dodał też, że w jednym z wywiadów autorka Harry'ego Potter'a powiedziała ,że jest SATANISTKĄ I ŻE PRAKTYKUJE CZARNĄ MAGIĘ !!! Myślałam, że się załamie w tym Kościele.... a wcześniej jeszcze coś wspomniał,o jakimś dzieciaku z klasy podstawowej, bodajże z piątej, miał on na suficie w pokoju plakat ze smokiem... według księdza wychodziło z niego zło i przez to chłopak nie chciał się uczyć, chodzić do Kościoła czy szanować rodziców.. a i jeszcze miał grę Diablo... która przyciemwała mu umysł.... Dżizys... Ksiądz przyznał się, że czytał pare wątków i pare opinii ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:17 |