Tragedia W Katowicach
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tragedia W Katowicach
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tu możecie dodawać swoje kondolencje, komentować i rozmawiać o tragicznym zawaleniu się dachu w Hali Targowej w Katowicach/Chorzowie.
|
![]() ![]() ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja myśle, że zamiast składać 10 tysięcy kondolencji, zamiast zapalać internetowe znicze itd. wszyscy powinni iść do kościoła (ja tak zrobiłem mimo tego, że nie jestem wielkim katolikiem), oddać krew(każdy komu zdrowie pozwala) lub wysłać sms na rzecz rodzin ofiar. To będzie bardziej pożyteczne. A ogólnie jeśli mam komentować tą tragedie to jedna rzecz mnie szokuje. Otóż to, że przysłowie "Mądry Polak po szkodzie" jest tak bardzo rzeczywiste. Dopiero teraz zabrali się wszyscy właściciele za usuwanie śniegów z hal i całej reszty budynków. Dopiero po takiej tragedii. Dobrze, że chociaż teraz choć jak znam życie to zdarzą się kolejne tragedie, bo znowu komuś będzie szkoda kasy na usunięcie śniegu z dachu. Niestety ;(
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:05 |