Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybiła godzina ZERO. HARRY POTTER I KSIĄŻĘ PÓŁKRWI już jest dostępny także i w Polsce. ja sama kupiłam książke już po północy... dokładnie na paragonie mam 00:05
![]() ![]() ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
![]() ![]() ![]() |
ELF |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 11.11.2004 Skąd: Z boiska... ![]() |
Ja również jak większość kupiłam książkę w Empiku, tyle, że ja sama poszłam tam i muszę przyznać, ze wszystko było doskonale zrobione
![]() Byłam tam chyba od 21:00... szkoda tylko, że sama. Empik był na pół zamkniety a na samym przodzie wystawili książki... i zakryli je częściowo. Dacie wiarę? Stałam tam jakieś dwa metry od nich a nie mogłam wziąść ani jedne ![]() Później stałam jakąś godzinę i patrywałam się w najnowszą część Pottera... A pochwili obejrzałam sie za siebie i dostrzegłam długą kolejkę. Byłam jedną osobą z tych pierwszych. Potem było odliczanie... i ruszyliśmy! Przez cały czas ( gdy magicy zabawiali młodszą cześć fanów ) ja opracowywałam plan zdobycia ksiażki i bycia pierwszym. Doskonale wszystko zaplanowałam. I kiedy juz chwyciłam książkę, akurat tę w którą się wpatrywałam przez tyle czasu i biegłam, dostrzeglam, że jakiś gówniarz mnie wyprzedził. Więc ja rzucam tą książką w strone kasy, babka ją złapała, ale... ten dzieciak był pierwszy... Ja druga. Kurde, dlaczego ja nie zrobiłam pożytku z moich glanów? Ale to nic ;z) Książka juz jest przeczytana i jak zwykle warto było ![]() Mimo, ze czekałam tam sama to nie było tak źle. Byli naprawdę fajni ludzie... -------------------- ![]() Harry Potter jest jedyna osobą, która przeżyła kopniaka z półobrotu od Chucka Norrisa. Potterowi została tylko blizna w kształcie błyskawicy na czole. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:32 |