Eurowizja, eliminacje krajowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Eurowizja, eliminacje krajowe
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak wiemy Polska nigdy wcześniej (poza Edytą Górniak) nie zajmowała wysokich miejsc na konkursie Eurowizji. Czy tak będzie i teraz? Oto lista startowa:
Ich Troje - Follow my heart Ha-Dwa-O! - Popatrz na mnie The Jet Set - How many people Queens - I feel in love Leonie Kuizenga - Love is what we all need Danzel -Undecover Dezire - Good girl Kasia Cerekwicka - Na kolana Sławek Uniatowski - Kocham Cię Agata Torzewska -Goodbye Maciej Silski - Za karę Mosqitoo - Jeżeli jesteś kocham Cię Brathanki - U nas ciepło wiosen Kto To - Zero do stracenia Katarzyna Moś - I wanna know Osobiście stawiam na zespół Queens, ponieważ ich piosenka jest najodpowiedniejsza na Eurowizję. Dziewczyny są ładne, piosenka jest rytmiczna i fajnie sie jej słucha. A wy macie jakieś typy? -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eurowizja. Prestiżowy , najlepszy i najważniejszy konkurs muzyczny pfahahahahah. wolę już EMA.
mam prośbę - policzy mi ktoś piosenki mówiące o miłości , albo chociaż zawierające 'love' , 'kocham' lub 'miłość' w tytule ? mnie zaintrugowało coś innego niż 'Polski Danzel' czy zwycięstwo Red Head Czyli Wiśnia - mnie zaintrygowało , że gdy nawet na CNN mówili o Katowicach , to na TVP 1 było 'dobrze się bawicieee?!' - przyznam , bulwersa załapałem. ostrego. Ten post był edytowany przez Hefaj: 29.01.2006 16:42 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Hefaj @ 29.01.2006 15:40) Eurowizja. Prestiżowy , najlepszy i najważniejszy konkurs muzyczny pfahahahahah. wolę już EMA. mam prośbę - policzy mi ktoś piosenki mówiące o miłości , albo chociaż zawierające 'love' , 'kocham' lub 'miłość' w tytule ? mnie zaintrugowało coś innego niż 'Polski Danzel' czy zwycięstwo Red Head Czyli Wiśnia - mnie zaintrygowało , że gdy nawet na CNN mówili o Katowicach , to na TVP 1 było 'dobrze się bawicieee?!' - przyznam , bulwersa załapałem. ostrego. podobne odczucia,bulwers tak samo jak zaloba narodowa od godziny 16tej, zeby skoki mozna bylo dokonczyc? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:16 |