Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter I Książę Półkrwi, juz w naszych domach :D
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybiła godzina ZERO. HARRY POTTER I KSIĄŻĘ PÓŁKRWI już jest dostępny także i w Polsce. ja sama kupiłam książke już po północy... dokładnie na paragonie mam 00:05
![]() ![]() ![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
![]() ![]() ![]() |
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
Co do powyzszych opini ja równiez uważam, ze ksiażka jest lepsza. Tzn zupełnie nie posdziewałam sie takiego biegu wydarzeń i na tym polega chyba fenomen tej ksiażki. Ale w ogóle czytając juz sam poczatek mam wraźenie ze ta cześć jest jakby bardzoj "dorosła" . Nie tylko przez zachowanie Harry'ego, Rona czy innym bohaterów,ale ze względu na wydarzenia jakie sa w niej opisane na to co miało miejsce. Może mam złe wrażenie i nie chcialabym nikogo urazic,ale mysle, ze to już nie ejst ksaizka dla 10 latków. To zalezy od tego jak ktoś podchodzi do tego,ale po tak długiej przygodzie( mam na mysli czas w którym isteniej juz ta powieśc) młodsze dzieciaki mogą naparwde sie przejąć.
Sam Andrzej Polkowski powiedzial, ze jego wnuczka zadzwoniła do niego i powiedzial, ze nei wie jak ppojdzie do szkoły, bo tyle rzeczy sie wydarzyło. Nie zrozumialam poki nie przeczytałam. Nie wiem czy wy równiez odczuwalisci specyficzny inny klimat(?) Zawsze kiedy czytałam Harry'ego wyczuwałam tajemniczy,ale taki jakis inny nastrój, a w VI częśc wszystko sie zmienia, wszytsko jest takie straszne niepokojące, nie chce mówic zbyt wiele, zeby Ci co nie przeczytali nie wsciakali sie, bo sama nei chcialąbym wiedzieć co sei stanie nim skończe czytać ksiazke. JA podzieliłam sie moimi spostrzeżeniami ![]() ![]() -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:44 |