Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
Zeti |
30.01.2006 20:51
|
Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
Draco Malfoy. Co o nim myślicie?
Wg. mnie jest strachliwym tchórzem dlatego że przystał do Voldemorta, Nic mu nie wychodzi, partaczy sprawe i Snape musi za nieo odwalać całą robotę. Zamiast zabić Dumbla rozmawia z nim jak w salonie przy herbacie. Robi głupie próby zabicia dyrektora. Mam nadzieje że Voldemort go surowo ukarze . -------------------- ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Shell |
30.01.2006 21:38
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta |
A ja go lubię ;p.
Tak szczerze to moja ulubiona postać ;d. zawsze lubiłam tych "złych". Podoba mi się w nim jego opanowanie i arogancja. A co do zabicia Dumbla, to ludzie zabójstwo to coś na co większość ludzi nigdy nie potrafiła się zdobyć, a Draco miał tylko 16 lat, więc nie dziwcie się że nie potrafił tego zrobić ;p. -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:03 |