Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
Zeti |
![]() ![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Draco Malfoy. Co o nim myślicie?
Wg. mnie jest strachliwym tchórzem dlatego że przystał do Voldemorta, Nic mu nie wychodzi, partaczy sprawe i Snape musi za nieo odwalać całą robotę. Zamiast zabić Dumbla rozmawia z nim jak w salonie przy herbacie. Robi głupie próby zabicia dyrektora. Mam nadzieje że Voldemort go surowo ukarze . -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Avalanche>>może i Draco przejdzie na jasną stronę mocy, ale nie jest możliwe, by mu się jakos nagle charakter diametralnie zmienił. Czyli i tak jest kiepsko.
QUOTE Ale tak naprawdę widzimy, że nie jest przeżarty złem. Jakieś uczucia się w nim budzą -> scena w łazience. On nie jest zły, tylko takiego pozoruje. Pozoruje? Nie powiedziałbym. Scena w łazience pokazuje tylko, że Draco bał się Voldemorta, bowiem wiedział, że najprawdopodobniej czeka go śmierć. Taki strach nie jest niczym dziwnym u 16-letniego śmierciożercy, ale, mimo to, nie pokazuje, jako to Malfoy nie jest przeżarty złem. Czy taka Bellatrix nie bałaby się, gdyby wiedziała, że w razie fiaska przedsięwzięcia czeka ją śmierć z ręki Czarnego (Mrocznego, jak mu tam) Pana? Pewnie, że by się bała. Może by nie płakała, ale to kwestia wieku, jak sądzę, i brzemienia na barkach. A pomimo powyższego nie spodziewam się, byś powiedziała, że Bell nie jest przeżarta złem. Mam nadzieję, że nie zagmatwałem tego zbytnio. HUNCWOTKA>>Voldi nie zabił Dumbla, prawda, ale nie jest uczniem Hogwartu. Draco, z wiadomego względu, miał pewną szansę powodzenia (mikroskopijnie małą zapewne, ale jednak). Ten post był edytowany przez Hito: 30.01.2006 22:57 -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:11 |