A Warszawa Jest Fe!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
A Warszawa Jest Fe!
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
bo dojezdzam do niej smierdzaca, rozwalajaca sie kolejka, w ktorej siedza sami przymuleni ludzie. bo sa tez nowe kolejki, ale akurat o tych godzinach, ktore mi nie pasuja, wiec niech ktos zainwestuje w wymiane reszty, bo inaczej sie zamkne w sobie.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja lubię przytłaczające miasta ;p
i to był mój chwilowy żal do wkd-ki (warszawska kolej dojazdowa ;p), ale tak naprawdę to wolałabym mieszkać w Warszawie niż w Krakowie, Poznaniu czy gdziekolwiek indziej w Polsce. po części pewnie dlatego, że jestem przyzwyczajona. ale po części też, bo chociaż podobno ludzie z Warszawy to snoby i w dodatku ciągle się śpieszą, to jednak nie jest to to co u mnie w Pruszkowie- gdzie się nie ruszysz to spotykasz kogoś, kto najchętniej cały dzień słuchałby Twojej spowiedzi- co słychać, gdzie idziesz, po co, itd. no i w ogóle jak już wychodzę z tej p*********** kolejki i opuszczam piękne podziemia dworca centralnego (Cat- prawdziwe pączki ;p) to od razu mi lepiej. chyba po prostu lubię ten pośpiech i ''brzydotę'' dużych miast, której często ludzie unikają ;p -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:22 |