Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Draco Malfoy, Co o nim myślicie?
Zeti |
![]() ![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Draco Malfoy. Co o nim myślicie?
Wg. mnie jest strachliwym tchórzem dlatego że przystał do Voldemorta, Nic mu nie wychodzi, partaczy sprawe i Snape musi za nieo odwalać całą robotę. Zamiast zabić Dumbla rozmawia z nim jak w salonie przy herbacie. Robi głupie próby zabicia dyrektora. Mam nadzieje że Voldemort go surowo ukarze . -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czemu wszyscy "n00wi" ;> najezdzaja na Malfoya? Ja rozumiem ze postac raczej nie pozytywna, ale nikt tu nie zbanuje za stwierdzenie "lóbie Malfoja" [co najwyzej za ortografie jezeli ktos dokladnie tak napisze ;P]
-------------------- |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
QUOTE(Child @ 01.02.2006 00:43) Ja rozumiem ze postac raczej nie pozytywna, ale nikt tu nie zbanuje za stwierdzenie "lóbie Malfoja" [co najwyzej za ortografie jezeli ktos dokladnie tak napisze ;P] Lubię Dracona Malfoy'a - (i nawet bez błędu ortograficznego) Pisałam już o nim wieeele razy i musicie mi wybaczyć, bo jest to niemożliwe, że bym się nie powtórzyła... Tak, ma duuużo wad, ale kto ich nie ma? Jest zapatrzonym w siebie głupkiem, który myśli, że jego wspaniały ojciec może wszystko i on też... Jego główną zaletą jaką widać czytając HP jest to, że obdarza swoich rodziców wielkim szacunkiem. A po przeczytaniu 6 części twierdzę, że pomimo tego, że lubi się wynosić nad innych i opowiadać jaki to on nie jest wspaniały (i tego rodzaju rzeczy) wie, że wcale taki nie jest czując nad sobą karę jaką dostanie od Voldemorta jak nie wykona zadania... Ps. Uuuuu biedny Draco... ![]() ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:34 |