R.a.b I Medalion
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
R.a.b I Medalion
mormord |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 02.02.2006 ![]() |
Nie wiem czy ktos to juz zauwazyl ale chyba znalazlem dowod na potwierdzenie tego ze R.A.B to brat Syriusza. Zajrzyjscie do Zakonu Feniksa na strone 134, 5 wers od dolu: "Znalezli też cięzki medalion, którego nikt nie potrafil otworzyc..."
Teraz zajrzyjcie do Ksiecia Polkrwi na strone 226 wers 12 i 13: ... potrzasajac ciezkim, zlotym medalionem..." Oba te opisy pasuja do sibie. Wyglada na to ze Regulus wykradl medalion i przyniosl do domu. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Zeti @ 02.02.2006 14:25) Ale za każdym razem nie musiał sobie duszy roztrzepiać ![]() QUOTE(Kulafior @ 02.02.2006 14:42) A może Syriusz nie zniszczył tego, tylko medalion jako w pełni sprawny Horcrux leży sobie przy Grimuald Place? hehe, Horry szuka go po całym świecie, a m a pod nosem.. to by było niezłe Moim zdaniem to mogłoby być w stylu Rowling. No w końcu jest teraz to dom Harry'ego, więc tak se myśle, że będzie tam dość często przesiadywał i pod koniec książki powie: - Maiłem go tyle razy w ręku , czemu go nie zniszczyłem ![]() (MOJA WYOBRAŹNIA ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:02 |