*konkurs*- Reaktywacja, Ostatni rozdział VII tomu HP.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*konkurs*- Reaktywacja, Ostatni rozdział VII tomu HP.
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ ten temat zniknął postanowiłem go reaktywować abyście mogli zamieścić tutaj prace na temat zakończenia VII tomu (pamiętajcie ostatnie słowo ostatniego rozdziału
![]() |
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
No cóż. Moje apele nie odniosły większego skutku, więc przyszedł czas na podsumowanie!
Nagroda specjalna nie została przyznana z braku jury. Zdarza się ;-) W naszym minigłosowaniu wyłoniliśmy jednak laureatów pierwszej i drugiej nagrody. Trzeciej nie ma z przyczyn oczywistych (rzućcie okiem na punktację kilka postów wzwyż). A zatem: W imieniu organizatorów konkursu (Lupek i... ja?) serdecznie gratuluję zajęcia drugiego miejsca: estiejowi, Gem i emoticonce! (sama sobie gratuluję, osobliwe) Nagrodą jest prestiż i uwielbienie tłumów, jak zawsze. Ale jak już koniecznie ktoś miałby ochotę pochwalić się swoim osiagnięciem przed światem/społecznością forum, proszę bardzo: ![]() Stosowny do umieszczenia w sygnaturce kod poślę PMem. *** Niech zabrzmią fanfary, posypie się konfetti, poleje się szampan! Mamy oto zwycięzcę naszego jakże prestiżowego konkursu! Niech pochylą się głowy przed... HAZEL!!! Zdobyłaś tym samym "eternal glory", a mam nadzieję, że masz do niej inne podejście niz bohater twego opowiadania i z godnością ją przyjmiesz! Oto i symbol twojej sławy i chwały: ![]() Kod również poleci na PM. Wszystkim dziękuję za udział w konkursie i cierpliwość w oczekiwaniu na wyniki. Nie wykluczamy drugiej edycji, bowiem po premierze KP w języku polskim zapewne znacząco wzrosła liczba osób mogących wziąć udział w naszym konkursie, jak i liczba potencjalnych głosujących. Do następnego razu! -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 09:39 |