Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
dominika00 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
![]() Mysle, ze założenie go jest bardzo przydatne. Najpierw pozwole sobie napisac co ja mysle, potem niecierpliwie czekam na Wasze opinie ![]() Ja bardzo lubie Dana i Toma i Ruperta. Emma jest troche dziwna, tak mi sie wydaje z tego co widziałam w wywiadach oczywiście. Ale nie można tak osadzać ludzi, więc szczerze mówiąc nie wiem co o niej mysle. Chociaż musze przynac, ze jest ładna dziewczyną. Z płci przeciwnej najbardziej podoba mi się Christian Coulson ( Tom Riddle'y) ![]() ![]() ![]() Nie wiem może sie naczytałam za duzo erotyków na tym forum ![]() ![]() ![]() zreszta sami zobaczcie Tylko, ze to niestety jest jedno z ich nielicznych zdjęc, więc chyba sie do siebie nei garna ![]() To mi się podoba, nei wiem czemu. Od razu mówie, ze to nei ja zrobilam te czerwone kółka ![]() Emma I Tom Duzo więcej jest zdjęc Emmy i Dana ![]() Wystarczy wpisac w google i pojawia sie kilkanaście. Mnie osobiście podoba sie to ![]() Dan i Em A możę znacie jakieś nowe ploteczki? Szczerze mówiąc, nie bardzo jest na beirzaco w tym temacie, także wybaczcie mi ![]() Chetnie zobacze inne fotki filmowych par z HP ![]() Ten post był edytowany przez Child: 02.02.2006 23:01 -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dalbym sie pociac ze jakis temat o aktorach byl ;P
Rupert jako Ron wymiata. Najlepiej dobrany do roli. Podobnie Emma. Reszta... reszta jest kwasowa - raz lepiej, raz gorzej. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 08:46 |