Mikstura z jaskini, esencja dementora czy bogina?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mikstura z jaskini, esencja dementora czy bogina?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Męczy mnie pewna sprawa.
Otóż co to była za substancja w jaskini co ją Dumble wypił? I czy słowa przez niego wypowiadane były rzeczywiście słowami Dumbla? Czy może był to 'zapis' słów R.A.B.'a? Aha sorki za angielski tytuł... tak mnie jakoś wzieło na nie ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Absolution @ 05.02.2006 17:34) QUOTE(Avadakedaver @ 05.02.2006 17:40) MÓGŁ BYĆ TAK NIESMACZNY, TAK OCHYDNY, ŻE DUMBLEDORE BYŁ ŚWIADOM, TEGO CO MÓWI DO HARRYEGO, ALE NIE MÓGŁ ZNIEŚĆ TEGO OBRZYDLISTWA Książę Półkrwi, str. 614 Dumbledore zaczął się kulić, jakby go otaczali niewidzialni prześladowcy, wymach..ąc ręką, tak, że o mało co nie wytrącił pucharu z drżących rąk Harry'ego. - Nie rań ich, błagam cię, nie rań ich, to moja wina, zrań mnie, ale nie ich... Mi to raczej wygląda na niemiłe wspomnienie, lekko pisząc... A może zobaczył Voldemorta mordującego Lilly i Jamesa (no troche wydumane) -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:49 |