Mikstura z jaskini, esencja dementora czy bogina?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mikstura z jaskini, esencja dementora czy bogina?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Męczy mnie pewna sprawa.
Otóż co to była za substancja w jaskini co ją Dumble wypił? I czy słowa przez niego wypowiadane były rzeczywiście słowami Dumbla? Czy może był to 'zapis' słów R.A.B.'a? Aha sorki za angielski tytuł... tak mnie jakoś wzieło na nie ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
Dumbledore jest (był) czlowiekiem niewątpliwie wielkim. Błędy popełniał a skoro był wielki to i jego błędy były większego kalibru (gdzieś to w książce było). Nie wydaje wam się że po prostu za czasów świetności Voldemorta skazał na śmierć jakiś ludzi.. może nawet celowo, bo było to konieczne dla sprawy.. No nie wiem, ale wtedy widział by właśnie ich.. Tylko że sama w to trochę wątpię bo ta mikstura raczej nie działa tak jak dementorzy bo JKR raczej wymyśliła coś nowego.
-------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:51 |