Studniówka, :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Studniówka, :P
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Temat tyczy się tych, którzy w tym roku mają studniówkę.
Kiedy macie? A kreacje gotowe ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 07.02.2006 16:06) QUOTE(Melandra @ 29.01.2006 01:01) [...] QUOTE(Sumiko @ 27.01.2006 20:41) hmm.... a bo to ludzie w innych miejscach inaczej się bawią?;> z tego co wiem to wszędzie, w dyskotekach również, jest to typowa forma tańca/zabawy=] [...] błagam cię. w życiu nie byłam "w dyskotece", na której tańczy się w kółeczko. no chyba, że bierzemy pod uwagę bal przebierańców w podstarszakach. jak na mój gust to w podstarszakach jest juz bardzeiej trendy =P nie no, kazdy niech sie bawi jak chce, ale tez uwazam ze to dziwne... no ale moze jestem netolerancyjnym prymitywem. kto tam wie -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:52 |