Wasze Emocje Podczas Czytania Harry'ego 6 Części, Napiszcie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wasze Emocje Podczas Czytania Harry'ego 6 Części, Napiszcie
Hermiona555 |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 02.02.2006 ![]() |
Jakie emocje towarzyszyły wam podczas czytania 6 części??? Np po śmierci Dumledora płakałam bo to były smutne rozdziały...A co wy o tym sądzicie i jakie były wasze emocje?
Ten post był edytowany przez estiej: 09.04.2006 09:48 |
![]() ![]() ![]() |
Merkus |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 09.02.2006 Skąd: Strumień ![]() |
Lubię te książki za to, że mogę przy nich pobawić się trochę w detektywa. Kojarzenie pewnych faktów itp. Jednak w tej książce było tego bardzo mało.
Kiedy czytałem ją czułem rozczarowanie z powodu braku klimatu(w niektórych momentach było naprawde fajnie jak jaskinia, ale w niektórych książka poprostu ssała). Brakowało mi wiekszych opisów uczuć Harry'ego, jego psychy. Mało rozbudowany uczuciowo wątek miłony z Ginny(nie żeby był zły, ale mam wrażenie, że został potraktowany po macoszemu, na odwal). Książka jednak dała mi też dużo śmiesznych momentów(czasami nawet zaczynałem się śmiać na głos i rodzice się pytali co się dzieje;) ). Pozatym czułem smutek, że Dumbl odszedł ale nie taki jak przy Syriuszu(wg mnie przy ostatnich rozdziałach pani Rowling też nie popisała się swoim talentem). Ogólnie czułem przez cała książkę jakiś brak, pustkę, którą nadal czuję. Książka podobała mi się chociaż ta pustka... PS: Mam nadzieje, że VII będzie najlepsza z wszystkich i żeby nie została jak ta wydana tak szybko(mam wrażenie, że p. Rowling mogła tutaj jeszcz popracować nad opisami ale wydała ją wcześniej). -------------------- Parkour - everything I love:D
Free running jest jak naroktyk - to wolność, której nie chcę przestać czuć. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:25 |