Uczucia, skad taki nagły napływ namietności?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Uczucia, skad taki nagły napływ namietności?
Fall |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 30.01.2006 ![]() |
jak myślicie co sie stalo Rowling ze wprowadzila takie tlo uczuciowe do Harry'ego. Jego zwiazek z Ginny, ron i lavender a potem hermiona, tonks i lupin, planowany slub bila...czy to nie lekka przesada i calkowite zmienienie klimatu?
|
![]() ![]() ![]() |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE QUOTE(hazel @ 09.02.2006 23:48) QUOTE(Luna Lovegood @ 09.02.2006 21:31) harolcia---> czemu? mi się wydaje, że było by jej dobrze. Krum ma dobrą "pracę", dużo zarabia, więc czego jeszcze chcieć?? ![]() Miłości. No, to mały problem:P Ale czy mówimy, że musiała by być wierna XD QUOTE QUOTE(Katarn90 @ 10.02.2006 15:48) QUOTE(Kara @ 10.02.2006 14:27) Nie wyobrażam sobie siebie i przyjacviela jako pary.. zna moje słabosci tajemnice itd. Ochyda nie!!!!!!!!1 Kara ludzie co z wami? jakbym miał chodzić z dziewczyną, to tylko z przyjaciółką, albo conajmniej koleżanką. Z obcą osobą co to za przyjemność chodzić? Lepiej jak się już zna partnera bardzo dobrze, o wiele mnie jest nieporozumień, znamy słabe punkty itp. Chciałam, na to "odpowiedzieć" , ale ktoś mnie uprzedził i napisał w słowo to co ja chciałam, czyli: QUOTE(Wrona @ 10.02.2006 17:31) Nie mówię, że z obcą osobą ![]() QUOTE(Ronald @ 10.02.2006 18:58) No i wąłśnie Katarn, to próbuję między wierszami powiedzieć. Wrona> A czy to w związku przypadkiem nie hcodzi o szczerosc, wzajemne zrozumienie i inne takie??? I na tym też opira sie przyjaźń. A najlepiej, jak oprócz miłości jest też przyjaźń. W miłości kochasz , w przyjaźni rozumiesz i słuchasz Ten post był edytowany przez Luna Lovegood: 10.02.2006 21:11 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:19 |