A Warszawa Jest Fe!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
A Warszawa Jest Fe!
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
bo dojezdzam do niej smierdzaca, rozwalajaca sie kolejka, w ktorej siedza sami przymuleni ludzie. bo sa tez nowe kolejki, ale akurat o tych godzinach, ktore mi nie pasuja, wiec niech ktos zainwestuje w wymiane reszty, bo inaczej sie zamkne w sobie.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Cesair |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 28.04.2003 Skąd: z Wasrawu ![]() |
QUOTE Warszawie lubie Promenade, bo to kino i centrum handlowe. Pomyslcie, gdybyscie juz kupili bilety na jakis film(zalozmy, ze seans mamy o 14 a teraz jest 12) to byscie mogli do godziny seansu chodzili po sklepach z odzieza, do empiku se poszli(empik jest maly, ale jest to, co sie chce i tak dalej. Wogole lubie to miejsce. I poza tym mam szkole w Wawie Nie wiem czy jestem w stanie sobie to wyobrazić. A tak na serio, to rozbroiło mnie to. Kina przy centrach handlowy są zjawiskiem dość powszednim w większych miastach, choć najlepiej jest ponoć umieć się cieszyć małymi rzeczami. A co do Warszawy, to mieszkam tu od urodzenia i kocham to miasto, byłam w innych, piękniejszych, większych, ale i tak zawsze chcę wracać do Warszawy, może to kwestia przyzwyczajenia. W tym mieście możesz miło spędzić czas i chyba to się dla mnie najbardziej liczy, no i jeszcze historia, kocham historię tego miasta. QUOTE ja tam bym przeniosła stolice z powrotem do karkowa To raczej zły pomysł, bo ze stolicą nie przenosi się tylko prestiżu, ale też i inne, niezbyt przyjemne rzeczy. -------------------- Without you believin’ in always picking up and thinking about leaving
Once you stick around then that's when I'll show you happiness the world can see That's how love should be |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:51 |