Uczucia, skad taki nagły napływ namietności?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Uczucia, skad taki nagły napływ namietności?
Fall |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 30.01.2006 ![]() |
jak myślicie co sie stalo Rowling ze wprowadzila takie tlo uczuciowe do Harry'ego. Jego zwiazek z Ginny, ron i lavender a potem hermiona, tonks i lupin, planowany slub bila...czy to nie lekka przesada i calkowite zmienienie klimatu?
|
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Bo jeśli np. Malfoy kocha Hermionę, ale nienawidzi szlam, nie rozumie co ona mówi, nie rozumei o co jej chodzi itp, to nie stworzą pary, bo przeciż sie będą ciągle kłócić. Powiedz to ludziom z forum Fan Fiction :] Chciałbym zauważyć, że nie wiemy, jak bardzo Hermiona z Krumem się poznali podczas trwania IV tomu. Jeśli dobrze pamiętam, po Balu mamy bardzo mało wzmianek o jakichkolwiek intrakcjach Vicotra z panną Granger - co nie znaczy, że ich nie było. Co znaczy, że akurat mogłoby się okazać, że Krum, jeśli poznalibyśmy go bliżej, bardziej pasuje do Hermiony niż Ron. Wydaje mi sie, że tekst o jego ,,fizyczności'' egzystuje tylko w filmie, w książce go nie ma (ale mogę się mylić). Naturalnie, tak tylko sobie dywaguje, nie twierdzę, że Hermiona powinna być z Krumem, w końcu sama dobrowolnie pozwoliła związkowi z nim zamienić się w listowną przyjaźń. Nie musi szukać w Bułgarii, ma kogoś odpowiedniego pod ręką ![]() Ten post był edytowany przez Hito: 12.02.2006 20:42 -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:29 |