Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
Ronald,Ty chyba nie rozróżniasz miłości od zauroczenia.W miłości akceptuje się wszystkie wady,zachowania i to kim się naprawdę jest.Więc jeżeli już bedzie się kogoś NAPRAWDĘ kochało to nie dojdzie do bezsensownych kłutni.Gdyby Malfoy zakochał się w Hermionie zaakceptowałby jej pochodzenie albo nawet zmieniłby zdanie o czarodziejach z mugolskich rodzin.Ja uważam ,ze tak silne uczucie jak miłośc potrafi działać cuda.
Ten post był edytowany przez Child: 15.02.2006 23:06 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
W wieku 16 lat duży wpływ na działania człowieka mają hormony. Poza tym, większośc mysli wtedy o zabawie i innych takich, nie mają czasu na przemyślenia nad takimi sprawami jak miłośc itp.. Ja maiłęm neiszczęscie widziec pray które potwierdzją mojego posta. Nie przeczę, że może się zdażyć powążny związek młodych ludzi, ale jednak myśle, że to są wyjątki.
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ronald @ 13.02.2006 00:06) W wieku 16 lat duży wpływ na działania człowieka mają hormony. Poza tym, większośc mysli wtedy o zabawie i innych takich, nie mają czasu na przemyślenia nad takimi sprawami jak miłośc itp.. Ja maiłęm neiszczęscie widziec pray które potwierdzją mojego posta. Nie przeczę, że może się zdażyć powążny związek młodych ludzi, ale jednak myśle, że to są wyjątki. jak już to cholernie rzadkie wyjątki ![]() zgadzam się, wszystko mieszają tu hormony. Sam wiem, bo miałem laske i nie mogłem z nią normalnie tworzyć pary, nam tylko jednno w głowach było ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:23 |