Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
Ronald,Ty chyba nie rozróżniasz miłości od zauroczenia.W miłości akceptuje się wszystkie wady,zachowania i to kim się naprawdę jest.Więc jeżeli już bedzie się kogoś NAPRAWDĘ kochało to nie dojdzie do bezsensownych kłutni.Gdyby Malfoy zakochał się w Hermionie zaakceptowałby jej pochodzenie albo nawet zmieniłby zdanie o czarodziejach z mugolskich rodzin.Ja uważam ,ze tak silne uczucie jak miłośc potrafi działać cuda.
Ten post był edytowany przez Child: 15.02.2006 23:06 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Evita |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 12.02.2006 ![]() |
QUOTE Zgadzam się z Katarnem, aczkolwiek jest możliwe rozpoczecie związku w wieku 16 lat. Nie oszukując się jednak - zdecydowana większość par <18 lat nie utrzymuje się zbyt długo. Zastanów się dlaczego... Jeszze sto lat temu to i takie siedemnastolatki były dojrzałe... Na tyle, by myśleć o bezpieczeństwie, trosce, przywiązaniu, a nie o wyglądzie i *** >żeby nie było że demoralizuję> ... To kwestia wychowania i wojen. A teraz wszyscy myślą, że są dojrzali, dziesięciolatki chcą ***, bo myślą, że miłość na tym polega... ogólnie to jestem nie z tej epoki... QUOTE Ronald>>nie. Nie uważam, by Draco mógłby zakochać się w Hermionie. Ten pairing uważam za kompletnie niemożliwy i z tego powody nie mogę zrozumieć fascynacji tą parą na forum Ficów. Ale mniejsza o to. Chodziło mi o kogoś pod ręką, znacznie bliżej. Najbliżej, jak się da. Wiecie, t wszystko zależy od okoliczności.Gdyby się nie dowiedział, że jest z mugoli... I gdyby ona nie była w Gryfindorze... Ale to wszystko GDYBY. A propos. Malfoy mógłby się zakochąć w Hermionie (naprawdę duże GDYBY) ale ona w nim nie. -------------------- *** Członkini "The Marauders - fanklubu Huncwotów" ***
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:33 |