Czy Twoje Zycie Jest Nudne???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Twoje Zycie Jest Nudne???
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Dzis uslyszalam w pociagu zdanie "moje zycie jest nudne"... czy Wy tez tak uwazacie??? Jesli tak to dlaczego, jesli nie to rowniez prosze o uzasadnienie...
Moze ja zaczne ![]() Moje zycie nie jest nudne dzieki moim wspanialym przyjaciolka... z ktorymi moge wyskoczyc na wiele szalonych imprez... kazda impreza z nami to sukces ![]() ![]() Mam rowniez wspaniala klase... dzieki nim najnudniejsza lekcja staje sie ciekawa... ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 07.11.2005 18:44 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
![]() ![]() ![]() |
Evita |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 12.02.2006 ![]() |
każdy kto uważa, że jego życie jest nudne, to szpaner... Albo chce, by takie było... W tym problem że ludzie już niedoceniają małych uroków życia (nie chodzi mi o zaklęcia) np. klasówek, przyjacielskiej rozmowy... Ani dużych, np. Miłość, Przyjaźń... Bo nie chcą ich zauważać... Czy wy macie poszanowanie dla kogoś takiego?
Każdy ma swój świat, który może być dla niego ciekawy lub nie. Ale nigdy nie jest nudny, bo Każdy dzień jest inny, Każda nowa znajomość jest inna... Chcesz Leb die Sekunde?*żyć sekundą? Która, przeciągnięta w nieskończoność- jest nudna? Wystarczy że odpowiesz nie, a zobaczysz, ile ciekawego w twoim życiu... -------------------- *** Członkini "The Marauders - fanklubu Huncwotów" ***
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:53 |