Snape I Inne Do Mojego Opowiadanka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Snape I Inne Do Mojego Opowiadanka
Rayana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: Tam, gdzie umiem czarować... ![]() |
Buehehehehehehe!!! Jesli mi sie uda zeskanowac to pokaze wam moje rysunki!!!
![]() ![]() Harry Podobna do mnie ^^ To na razie tyle moi kochani!!! ![]() -------------------- Jeśli jest kimś wyjątkowym? Może nim nie być... To tylko chłopak, który uczy się w niezwykłej szkole... Tak... Harry Potter jest przed wami...
To nowy cytat o moim ulubionym bohaterze... ![]() Ten button nigdzie nie prowadzi... Ale prowadzi do świata magii... |
![]() ![]() ![]() |
saya |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 12.02.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie zdarza mi się komentowanie prac innych, bo wiem, że czasem przesadzam z nadmiernym wytykaniem błędów. Komentarz zresztą dla mnie nie powinien być jak tu niektórzy zaprezentowali opryskliwy czy też złośliwy. Komentarz powinien być przede wszystkim podporą i wytyczeniem błędów, jakie popełnia autor danej pracy. Dlatego podpowiem ci coś zresztą to nie jest pewnie nowina, bo dużo osób tutaj już wymieniło swoje poglądy na temat twoich prac. Moje zdanie jest podobne i zupełnie niczym się nie różni. Weź się do roboty, jeżeli naprawdę zależy ci na tym, aby inni wymawiali twoje słowa, czyli, że malujesz wspaniale bez zarzutu czy też z małym zarzutem, bo takie przecież najlepszym się nawet zdarzają. Ćwicz i jeszcze raz ćwicz.
Pozdrawiam wredna saya. Ten post był edytowany przez saya: 13.02.2006 15:40 -------------------- just wait for me, a'right?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:52 |