Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
Ronald,Ty chyba nie rozróżniasz miłości od zauroczenia.W miłości akceptuje się wszystkie wady,zachowania i to kim się naprawdę jest.Więc jeżeli już bedzie się kogoś NAPRAWDĘ kochało to nie dojdzie do bezsensownych kłutni.Gdyby Malfoy zakochał się w Hermionie zaakceptowałby jej pochodzenie albo nawet zmieniłby zdanie o czarodziejach z mugolskich rodzin.Ja uważam ,ze tak silne uczucie jak miłośc potrafi działać cuda.
Ten post był edytowany przez Child: 15.02.2006 23:06 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dajcie spokój. To normalne, że się 16latki zakoch..ą. Zazwyczaj zakoch..ą się bardzo i na serio. Większość tego trafia szlag, ale nie mówcie, że nie znacie żadnego "licealnego małżństwa". Ja przynajmniej kilka.
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 13.02.2006 16:37) Dajcie spokój. To normalne, że się 16latki zakoch..ą. Zazwyczaj zakoch..ą się bardzo i na serio. Większość tego trafia szlag, ale nie mówcie, że nie znacie żadnego "licealnego małżństwa". Ja przynajmniej kilka. co z tego, że małżeństwa? to jeszcze nic nie znaczy. poczekaj, a ci twoi licealni małżonkowie za kilka lat będą rozwodnikami, stawiam 100 zł. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:20 |