Uczucia, skad taki nagły napływ namietności?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Uczucia, skad taki nagły napływ namietności?
Fall |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 30.01.2006 ![]() |
jak myślicie co sie stalo Rowling ze wprowadzila takie tlo uczuciowe do Harry'ego. Jego zwiazek z Ginny, ron i lavender a potem hermiona, tonks i lupin, planowany slub bila...czy to nie lekka przesada i calkowite zmienienie klimatu?
|
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon>>widzisz, wychodzi na to, że Twój przypadek (znajomości małżeństw, znaczy się) jest dość odosobniony.
Ale nic to, przecież nikt się w VII tomie (oprócz Bill/Fleur, no i może - kto wie? - Tonks/Lupin) żenić nie będzie, chyba że w epilogu, pokazującym, co dalej. QUOTE Wykropkowywuje mi sprytnie przeze mnie zamaskuwane brzydkie słowo. Myślełem, że oszukam system i bezkarnie nabluzgam, a to proszę - zostałem zdemaskowany. Widzisz, Katonie, próbujesz kryć się za inteligentnymi wyrazami, elokwencją i erudycją, a tymczasem systemu nie oszukasz, wyszło szydło z worka, zwykły prostak jesteś. Saya>>mnie się wydaje, że ta ,,pogarda'' jest skierowana głównie w nagłość wybuchu hormonów, a także w jakość napisanych przez Rowilng romansów. Sam uważam, że pod tym względem HBP to... może nie porażka, ale byłem zawiedziony. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:46 |