Studniówka, :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Studniówka, :P
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Temat tyczy się tych, którzy w tym roku mają studniówkę.
Kiedy macie? A kreacje gotowe ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(saya @ 13.02.2006 20:11) Z alkoholem prawie zawsze jest lipa na studniówkach. Pamiętam swoją to była totalna klapa nauczyciele pilnowali nas na każdym kroku. Szkoda jeszcze, że do WC z nami nie chodzi. 'bo teraz ludzie są miętkie' powiedziałby pewien rybak z bytomia, który stracił nogę na wojnie. u mnie w tej kwestii była pełna swoboda. oczywiście władze uczelni kategorycznie zabroniły spożywania czegokolwiek, a każdy osobnik u którego stwierdzi się spożycie zaraz miał być bezdyskusyjnie oddelegowany do domu. i skończyło się na tym, że zrobiliśmy zdjęcie razem z 5 nauczycielami przy wznoszeniu jednego z toastów, a nie ukrywam, że zostałem oddelegowany, ale po żytnią do sklepu. child - haha, przypomina mi się jak znajomy coś podobnego zrobił w tym roku. pech chciał ,że cały zestaw kiblowy wymieniali w dniu studniówki (pan majster pewnie się ucieszył) ;d -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:56 |